Uutiset

Paras talo 2014

Villa Lumous lumosi

Jyväskylän Asuntomessujen yleisöäänestyksen tulokset julkistettiin tänään Suomen Asuntomessujen järjestämässä Paras talo 2014 -tilaisuudessa. Yleisön suosikiksi nousi kohde numero 22, Villa Lumous. Villa Lumouksen rakennutti itselleen Pirjo ja Raimo Räisänen ja talon näytteilleasettajana toimi Forte Kivitalot. Äänestäjiä miellyttivät erityisesti voittajakohteen tilaratkaisut ja varuste- sekä laatutaso. Yhteensä Villa Lumous keräsi 11,95 prosenttia äänistä.

Atriumpihainen kivitalo loisti jokaisessa kategoriassa

Villa Lumous voitti myös Parhaan sisustuksen ja Parhaan pihan yleisöäänestykset. Atriumtalossa viehättäneet tilaratkaisut oli jaettu niin että keskeiset sisätilat avautuvat laajojen ikkunaseinien kautta rakennuksen sisäpihalle ja edelleen Jyväsjärvelle. Yleisilmeeltään talo on vaalea ja valoisa, skandinaavisen funktionaalinen.
Villa Lumouksen sisustuksen ovat suunnitelleet Pirjo ja Raimo Räisänen sekä Laura Taponen. Sisustuksen tavoitteena on ollut harmoninen, rauhallinen ja toimiva koti, ja suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon aktiiviset lapsenlapset. Äänestäjät pitivät myös Villa Lumouksen atriumpihasta, jossa on uima-allas. Pihan suunnittelusta vastasivat Veera Sanaksenaho ja Pasi Linna.

Villa Lumous on rakennettu Ytong-kevytbetonista.

Forte-kivitalot

Asuntomessut

Lähde: http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/lehdisto/cision/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20141001/14127588482350